כלי מטבח – ציוד מטבח מקצועי
כלי מטבח מקצועיים
בין אם אתם שפים גדולים או בין אם אתם טבחים חובבים. על פרט אחד לא מתפשרים, טיב הציוד למטבח. נכון שסכינים מושחזים וחדים לא יגרמו לנו לחתוך את הירקות כמו מיטב השפים הגדולים, אך בהחלט יש הבדלים גדולים ומשמעותיים בין ציוד למסעדות איכותי לבין ציוד מטבח בינוני.
ציוד מטבח מקצועי – להנאות הבישול הקטנות
חובבי מטבח, שנהנים מבישולים ומשקעים במיטב הציוד יודעים איזה הבדל יש בין המכשור הבינוני לבין כזה שנחשב איכותי. אלו שלו ניסו לעבוד עם ציוד מטבח מקצועי של החברות המובילות בשוק אולי יבינו פחות את ההבדלים. אך אם בישול אצלכם זורם בדם, אין סיבה שלא תעברו לציוד מטבח מקצועי. הבינו את ההבדלים המשמעותיים בין סכין שף לסכין רגיל שנמכר בשלל חניות וכולבו לבית. אולי אחרי שתחליפו את ציוד המטבח החובבני לציוד מקצועי, ההנאה בבישול תהפוך למקצוע ממשי.
סו- שף במטבח הפרטי – ציוד מטבח מקצועי
מיטב השפים מאובזרים בסו שף, הרי הוא העוזר הישיר של השף הראשי. נכון שאצלנו במטבח לרוב לא נמצא אחד כזה, אלא אם כן הילדים שלנו או בני הזוג נרתמו למשימה. בוא נהייה כנים אנחנו גם לא מבשלים למאות סועדים. אך בהחלט אנו יכולים למצוא את הסו- שף הייחודי שלנו. ציוד מטבח מקצועי, כזה שיקל עלינו בכל המובנים, בבישול עצמו, באסתטיקה של הירקות החתוכים, בתבנית המתפרקת שלא תהרוס ולו חתיכה קטנה של העוגה, בלקקנים מוצלחים שימרחו את שכבת הקרם בקלות ובנוחיות. לרוב ננסה לחסוך בכל דרך אפשרית. אבל אם כתחביב ואנו מבלים זמן רב במטבח, כאן המקום להפוך את הבישול לנוח וקל במיוחד.
ניחוחות של אפייה
קאפקייק המילה האחרונה בישראל, כל שנדרש ציוד מטבח איכותי, נכון שטיב העוגות הקטנות כרוך באופה, בכלים, תבנית סיליקון
איכותית תוציא את העוגות הקטנות שלמות ללא סדקים ופירורים. אך סוד הקאפקייק טמון גם בעיטורים. יש את הפורמות הנמכרות בכל החנויות, בצורת אקדחים, שקיות עם משפכים קטנים שכבר מחוברים. אך האם יצא לכם לראות איך יוצרים את הקאפקייק בקונדיטוריה או במאפייה, ודאי יצא לכם לראות את הפורמות בעלות הפתחים הגדולים האיכותיות שיבטיחו עיטור מרשים על העוגה הקטנה כזו שלא תבייש את הגשתה.
כלי מטבח מקצועיים – מה לקינוח
מלבד המתוקים, הקרם בורלה שנשרף בברנר מקצועי, הסופלה שנעשה בצורה מדויקת הכוללים מצרכים וזמני אפייה. הקינוח שלנו האופים או הבשלנים זה כלי ההגשה, עמלנו במטבח, הכנו שלל מטעמים, סלטים, מנות עיקריות וקינוחים. לא משנה אם לאורחים או לבני משפחה. מה שחשוב זה שהאוכל שלנו מקבל את היחס המתאים – נוכחות על כלי הגשה מכובדים של חברות בעלות שם עולמי עם מיתוג ואיכות ידועה. אחרי שהשלמנו את הציוד מטבח מקצועי, עונה של מאסטר–שף נפתחה שיהיה לכם בהצלחה