ציוד למסעדות- הכול בשביל המסעדה שלך

ציוד למסעדות- הכול בשביל המסעדה שלך

ארגל ציוד למסעדות, אחסון, הובלת מזון

שאתה פותח מסעדה אתה רוצה שהכול יהיה מושלם: המיקום יהיה בדיוק היכן שחלמת, האוכל יהיה בדיוק לטעמם את הסועדים, האווירה תהיה נעימה ומזמינה וכמובן שהציוד יהיה מושלם כדי שיוכל לספק עבורך את האמצעים להעמיד מסעדה לתפארת. ציוד למסעדות יכול להיות הגורם המכריע בין מסעדה מצליחה שמכניסה אליה הרבה מאוד סועדים מדי יום לבין מסעדה רגילה ומשעממת שמזמנת אליה מעט מאוד אנשים. הציוד שאתה בוחר למסעדה שלך חייב להיות ציוד איכותי וחזק, ציוד שימלא אחר הרצונות שלך, ציוד שקל לתפעל ואולי הדבר החשוב ביותר- ציוד שיחזיק לאורך זמן כדי שתוכל להחזיק איתו זמן רב ולא להחליף אותו כל כמה חודשים. ציוד למסעדות כולל בתוכו תנורים, מדיחי כלים, מכונת אספרסו, מכונת שתיה, מקרר משקאות, מיקרוגלים, מקררים לעוגות וכל מה שתצטרך כדי להגשים את החלום שלך ולפתוח את המסעדה שתמיד רצית.

 

ציוד למסעדות- מה חשוב לבדוק

כאשר אתם רוכשים ציוד מטבח למסעדה שלכם יש מספר דברים שמאוד חשוב לבדוק. ראשית, לבדוק שהציוד הוא איכותי ומתאים לצרכים שלכם. אם אתם צריכים תנורים גדולים או חזקים במיוחד עדיף להשקיע עוד כמה שקלים ולקבל בדיוק את מה שאתם צריכים מאשר לחסוך ולהיתקע עם ציוד שלא ישרת אתכם נאמנה. שנית, חשוב להשוות מחירים. השוק מלא בחברות אשר מציעות ציוד למסעדות ורק אחרי סקר שוק אמיתי תוכלו ליהנות מהמחירים הנוחים ביותר. שלישית, בדקו אם יש למוצרים שאתם קונים למסעדה שלכם תו תקן ישראלי. יהיה חבל מאוד אם אחרי כל ההשקעה הכספית שלכם תגלו שאתם פשוט לא יכולים להשתמש בציוד שרכשתם. בנוסף מומלץ לשים לב לאחריות שאתם מקבלים והאם יש לכם לאן לפנות בשעת תקלה או בעיה. שאתם קונים ציוד למסעדות אתם לא קונים ארטיק במכולת ולכן רצוי מאוד שתבדקו ממי אתם קונים ותסמכו על מי שמוכר לכם את הציוד.

 

ציוד למסעדות- תנורים, מקררים ומכונות שתיה

ציוד למסעדות כולל בתוכו את כל המוצרים שאתם צריכים על מנת להשביע את רצונם של הלקוחות שלכם. יש ציוד שכמעט כל מסעדה צריכה וזה כולל כמובן תנורי אפיה, מקררים לאוכל ולמשקאות ומכונת שתיה. מומלץ מאוד לשים לב לגודל של המוצרים האלו על מנת להתאים אותם לצרכים שלכם. למשל, אם אתם מתכננים לפתוח פיצרייה רצוי שהתנור שלכם יהיה מספיק גדול להכיל כמות גדולה של פיצות כדי שתוכלו לחסוך בזמן ולהכין כמות גדולה של פיצות בו זמנית. מקררים מיועדים בעיקר עבור מסעדות שמכינות את האוכל בתחילת היום ורוצים לשמור על הטריות של המזון גם לאמצע או סוף היום. מכונות שתיה טובות כמעט עבור כל עסק שמתעסק עם אוכל אבל גם כאן כדאי להתאים את סוג השתיה וגודל המכונה למקום הספציפי שלכם. יש לכם חלום לפתוח מסעדה? עכשיו יש לכם את כל המידע לגבי הציוד

מותגים

12,591 תגובות