ציוד למסעדות – הכירו את היתרונות של מוצרינו

ציוד למסעדות – הכירו את היתרונות של מוצרינו

בעלי מסעדות חדשות? המאמר הזה נועד לכם. קראו על היתרונות שבמוצרינו, ציוד למסעדות אמין, איכותי, הנותן תמורה מלאה בעבורו. איזה ציוד למסעדות קיים? אילו פתרונות קירור וחימום נותנות החברות השונות? הכל במאמר הבא.

רקע על ציוד למסעדות

כל בעל מסעדה מתחיל יודע כי כאשר הוא מעוניין להרכיב תפריט מסויים אותו יציע ללקוחותיו העתידיים, הוא גם נדרש לספק צוות מיומן שיכין אותו, טבח שיהיה אחראי על הטעם, וכמובן – כלים, מכשירים ומכונות שבאמצעותם כל זה גם יוכל לצאת אל הפועל.
בשוק הישראלי קיימות חברות רבות המספקות אביזרי מטבח ייחודיים למסעדות, כאשר כל בעל מסעדה צריך כמובן להתאים את האביזרים בו הוא מעוניין למסעדה שלו. על ציוד זה נמנים מקררים ומקפיאים, תנורים ומיכלים, מכונות שתייה, מכונות קרח, מעבדי מזון, תנורים לפיצה, מתקני שווארמה, מכונות גלידה, ועוד ציוד רב, כל אשר רק הינכם נזקקים לו.

פתרונות קירור מזון

בחברות השונות מציעים מגוון מקררים שונים, כשהכל תלוי בתכלית שלשמה הוא נדרש. ישנם מקררים סטנדרטיים, בדומה למקררים הביתיים, בגדלים ובנפחים שונים, המאפשרים אחסון של מוצרי מזון רבים. מלבדם. ישנם מקררי דלפק המיועדים לשימוש בעיקר במטבח, ישנם מקררי עוגות, מקררי תצוגה ומקררי כריכים, כמו כן ישנם גם מקררי סלטייה ומקררי עבודה לפיצה. כל אלו מבטיחים שמירה על טריות המזון, לצד מראה אסתטי ויפה, שכן מקררי התצוגה השונים מוסיפים לאופי המיוחד של המקום.

פתרונות חימום מזון

החברות השונות מספקות תנורים שונים, כשחשוב לשים דגש על טיב המטבח או המסעדה שלשמה הוא נועד. כך יש תנור ייעודי לפיצה, ישנו תנור לעופות, ישנו תנור קונבקטומט. בנוסף, קיימות כירות גז בגדלים שונים ועם מספר ראשים שונה. לצד אלו קיימים גם ארונות חימום בגדלים ובצורות שונים.

מה חשוב לברר לפני רכישת ציוד?

לבד ממחירים, שחשוב כמובן לבדוק טרם הזמנת הציוד, חשוב מאד לבדוק את גודל החדר בו יהיו המכשירים השונים, בכדי להמנע מיצירת אווירה דחוסה במטבח, אשר תקשה על העבודה בו. בנוסף, רצוי לרכוש ציוד שלא יהיה מורכב ומסובך מדי לתפעול, שיאפשר עבודה ללא סיבוכים מיותרים.

מותגים