ציוד למסעדות קלאסי או מודרני – כל האפשרויות
כיום בעל מסעדה יודע שהוא עומד בתחרות גבוהה מאוד עוד לפני שהמסעדה פתחה את שעריה, לכן לפני שאנו בחורים בציוד מסעדות עלינו לוודא שאנו עומדים בכל הקריטריונים הדרושים, לפחות בעיני הלקוח הפוטנציאלי שלנו. אז איך עושים זאת? איך בוחרים למסעדות את הציוד המושלם עבורנו? מיד נדע את כל התשובות.
לאכול עם העיניים
אם בעבר דוכנים של מזון מהיר היו מקומות הבילוי, הרי שהיום, הדבר שונה לגמרי, היום אנו יוצאים לבית קפה או מסעדה הנחשבת למקום בילוי. אחת הסיבות שמקומות אלו הפכו בשנים האחרונות למקומות בילוי טמונה בעובדה אחת פשוטה- במראה של המסעדה או בית הקפה.
לכן גם חשיבות הכלים והציוד למסעדות חשובים ביותר בעיני הלקוח שלנו, כי קודם כל רובנו אוכלים עם העיניים. לאכול עם העיניים זו מעבר לסתם קלישאה של גרגרנים, ידוע כי צורת ההגשה והמנות משחקות תפקיד רב ביותר, לכן עלינו להתאים את ציוד המסעדות מנקודת ראיה שונה- העיניים של הסועד.
מה בתפריט
אחת ההחלטות החשובות ביותר בהקמת מסעדה היא בחירת הציוד? בעידן של ימינו קשה מאוד לבחור בציוד מסעדות, קיימים סוגים שונים של אותם הכלים בשלל צבעים, גוונים וצורות, אנו יכולים לראות סיר הממלא כמה פונקציות יחדיו, אופה לחם, סכינים ברמת גימור שונה, יש כל כך הרבה ציוד איך נדע במה לבחור.
רכישת ציוד למסעדה בהתאם ולאחר בניית התפריט
שנים של ניסיון והכשרת מטבחים הביאו אותנו לפתח את השיטות הייחודיות להרכבת מטבח שלם ולהרכבת מערכות, כל זאת שאלה של אופי. לכן שאלת השאלות היא מה בתפריט. את רכישת הציוד למסעדות אנו ממליצים להרכיב בהתאם לתפריט לאחר בניית התפריט תהיה
ממוקד יותר.
ביחד נוכל להרכיב את המטבח הטוב ביותר עבור המסעדה שלך, נוכל להרכיב יחדיו את הציוד הקלאסי או המודרני או אפילו האותנטי הכל בהתאם לאופי ואווירת המסעדה, כאשר הציוד והאווירה מתמזגים בנעימים יחדיו, אתה יכול להיות בטוח כי הסועד שלך יהיה מרוצה כמו שכבר אמרנו רובנו ככולנו אוכלים קודם כל עם העיניים.
אנו בארגל, מכירים מקרוב את הקושי של בעלי המסעדות, אנו כאן כדי לתת לכם את הפתרון הטוב ביותר האולטימטיבי, מבלי לחרוג
בתקציב, בחירת הציוד למסעדות בין אם מדובר בציוד קלאסי או מודרני קשורה חד וחלק בתפריט שלנו, המטרה להיות כמה שיותר נאמן למקור (התפריט) אם אתה בעלים של מסעדה מרוקאית, סינית, מזרחית, יהודית, אנו נרכוש את הציוד למסעדות קודם כל לפי בחירת המטבח (חם, קר, מסעדה אן מזנון) ולאחר מכן נעבור לכלים האם יהיו מודרניים, קלאסיים או אותנטיים. כאשר אופי הציוד יתאים במאה האחוזים לאווירה, ללא ספק עלית על הגל. וכאן אנו נכנסים לתמונה אחרי שנים של ניסיון ללא פשרות ועם הרבה אמונה שהסועד והטבח הם מעל הכל